Onze praktijk

Pal in het centrum van Ranst kan je onze moderne dierenartsenpraktijk vinden, met voldoende parkeermogelijkheid in de buurt.

Openingsuren

Maandag: 9u - 18u30 (avondconsultaties tot 19u30 mogelijk)
Dinsdag: 9u - 18u30 (avondconsultaties tot 19u30 mogelijk)
Woensdag: 9u - 18u30
Donderdag: 9u - 18u30
Vrijdag: 9u - 18u
Zaterdag - gesloten
Zondag - gesloten

Prijzen

In onze praktijk kan je betalen met cash, Bancontact of Payconic. Wij trachten zo transparant mogelijk te zijn, ook wat onze prijzen betreft. U kan een indicatieve prijslijst hieronder terugvinden. U kan steeds voor een behandeling vragen naar een prijsindicatie. Indien er sprake is van financiële beperkingen, vragen wij u dit vóór het consult te bespreken, zodat we eventueel aanpassingen kunnen doen in het onderzoek of behandeling. Dit is niet meer mogelijk nadat alle onderzoeken of behandelingen zijn uitgevoerd.

Afspraken & afhaalmomenten

Bij een spoedgeval neemt u best contact op via ons nummer 03 334 90 92. Wanneer wij zelf niet beschikbaar zijn, dan wordt u doorverbonden naar een dierenarts van wacht.

Indien u uw afspraak wenst te annuleren, gelieve ons minstens 24u op voorhand telefonisch te contacteren. Afspraken op maandag dienen ten laatste de voorgaande vrijdag geannuleerd te worden. Indien u later annuleert, zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van de geraamde kosten in rekening te brengen.

Medicatie, antiparasitaire middelen & voeding kunnen doorlopend afgehaald worden tijdens de openingsuren van de praktijk. 

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.