Onze praktijk

Pal in het centrum van Ranst kan je onze moderne dierenartsenpraktijk vinden, met voldoende parkeermogelijkheid in de buurt.

Openingsuren

Maandag: 9u - 18u30 (avondconsultaties tot 19u30 mogelijk)
Dinsdag: 9u - 18u30 (avondconsultaties tot 19u30 mogelijk)
Woensdag: 9u - 18u30
Donderdag: 9u - 18u30
Vrijdag: 9u - 18u
Zaterdag - gesloten
Zondag - gesloten

Prijzen

In onze praktijk kan je betalen met cash, Bancontact of Payconic. Wij trachten zo transparant mogelijk te zijn, ook wat onze prijzen betreft. U kan een indicatieve prijslijst hieronder terugvinden. U kan steeds voor een behandeling vragen naar een prijsindicatie. Indien er sprake is van financiële beperkingen, vragen wij u dit vóór het consult te bespreken, zodat we eventueel aanpassingen kunnen doen in het onderzoek of behandeling. Dit is niet meer mogelijk nadat alle onderzoeken of behandelingen zijn uitgevoerd.

Pal in het centrum van Ranst kan je onze dierenartsenpraktijk vinden.

Afspraken & afhaalmomenten

Bij een spoedgeval neemt u best contact op via ons nummer 03 334 90 92. Wanneer wij zelf niet beschikbaar zijn, dan wordt u doorverbonden naar een dierenarts van wacht.

Indien u uw afspraak wenst te annuleren, gelieve ons minstens 24u op voorhand telefonisch te contacteren. Afspraken op maandag dienen ten laatste de voorgaande vrijdag geannuleerd te worden. Indien u later annuleert, zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van de geraamde kosten in rekening te brengen.

Medicatie, antiparasitaire middelen & voeding kunnen doorlopend afgehaald worden tijdens de openingsuren van de praktijk. 

Consecte libero id faucibus nisl tincidu. Magna etiam tempor orci lobor faculs lorem ipsum.